Sunday, January 29, 2012

atoto demam ye :(

In The Name Of  Allah Most Gracious Most Merciful
Assalamualaikum,
hai awak-awak semua yang sudi singgah belog busyuk ni kann? thanks awak :) kita hargai sgt :) fehh bajet retiss :) *lempang muka kau sekarang Fadlin,cepattt! "pang" okay sakit :) ohh hai awak :) hihihihi :)
gambar intro memang tak boleh belah its non-edited bhaii malas=='lantak pi lah buruk ke apa ke kita ni kan makhluk Allah so bersyukur jelah kann? hohoho *SambilKesatHingusMeleleh-kata demam :D 

kitee dah jarang update belog kann? alah sape je nak tgok belog ni yang datang tgok tuu fehh rajin eak awak?
kita saluteee yowww and lebiu bebanyak :) memuah sikit tapi for girls je okay :D hari ni kan ada atok sedara kita dtg,mama demam and mak sakit and apa lg kita laa kan kena masak.Alaa,masak simple2 je bubur udang,telur goreng ,sayor goreng and sambal belacan :) kata org kampung :P tp kan diorang kata kan kan kan kan kan sedap hihihi :) kitaa pon kembang sambil cover "alaa resipi Mak,masa kecik selalu ikot mak masak :)" its true bebeh duduk dgn atok n nenek ni untung tau mcm2 kita tahu pasal petua2 ni tau :) kitee ni dah kire beruntung nenek kite sukee nohh masak.so apa lagi belajar laa walaupun kene bebel je tapi takpelah dapat ilmu tahu tak :)

And kitee nak doakan kat Hazieqah Hamrizal and Rafidah MdYusof semoga cepat baik dari chicken pox ye adikku syg memuahh :)
Behind Rafidah and in front her is Hazieqah :)

And kitee rindu kawat rindu polis rindu es-te-kay a.k.a Sekolah Tinggi Kluang 

Yang ini Krstk campur polis bolehlah :)

And and and and its hard to say this I miss Uitm Kuala Pilah :)
I miss AS120 1F2 May-September 2011 session very the much :)



// Okay babai iloveyou memuah :))


Lots of love,Nur Fadlin Aqilah Hamzah :)

2 whistle:

Fatihah Ory said... [Reply to comment]

You amek course apa dekat U?

Fadlin Aqilah Hamzah said... [Reply to comment]

@fatihah Ory Diploma Science but i've quit lha dear wanna take a new course :)